skrik som en gris

Idag har jag varit på bio med Ninos-boi och Sofie-boi. Innan tog vi en caffe latte men Ninos-boi, den gayen, tog en chai-latte. Wannabe-Amir. Vi såg "Låt den rätte komma in" riktigt kul film, jag skrattade och skrek men rent allmänt var den inte så bra. Haha, roligaste scenen var i badrummet! Det var kul att träffa Ninos-boi, han får oss alltid att skratta!

Mister Faun

"Sitter du och pillar dig på pubishåren?"
"Jamen han gjorde ju det!!!"

freshness

solovyova och pilaza

tisdagkväll

Idag var det tematräning, vi blev klara med all koreografi. Vi ska bara sätta tid på improvisationen och sätta koreografin som vi har. Själv sitter jag här och luktar svett. Mys. Har Holdenanalysen och Josefbeskrivningen att göra men det är lugnt. Jag har precis köpt en jacka, den är varm. Är den lite för varm kanske? Kanske.

Glöm inte att titta på Oliviafilmen. Den är en höjdare! Jag borde göra den längre men jag hinner nog tröttna innan jag gör färdigt den. Det är väl charmen med mig eller? Att jag aldrig gör färdigt någonting?

Jag är en trött korv som aldrig pluggar.

Jag slutar nu. Jag är uttråkad. Nästa!


from the bughouse


tisdagmorgon

jag har för mycket fritid
haha, och de fortsätter trycka på

uuuarrgh



Mr Crowman -07

bluuaaahh

Idag har jag varit på stan med Olivia och Tanja. Anhalt nummer ett - Myrorna. Det finns så mycket kul på Myrorna, eller det finns mycket kul på secondhand-butiker överhuvudtaget! Men jag hitta en gul adidaströja och ett par fula jätteblå byxor. Jag köpte bara tröjan. Olivia hittade världens finaste tröja! Den va typ blå, och gjord av... "inte-tyg". Jag hittade också en jättefin kappa som hon borde ha köpt men vi insåg att hon inte kommer att använda den så mycket. Istället köpte hon ett par fina skor. Kappan va astuff, jag kände mig som Frodo när jag prövade den! Tanja köpte en röd väska, en sån där som man lägger kläder i, typ skjortor och sånt. Plus så hittade hon en astuff pälskappa som jag tyckte att hon borde ha köpt. Det gjorde hon inte.

Anhalt nummer två kommer jag inte ihåg, men vi kan väl säga såhär att jag köpte ett par torgvantar och en fuskpälsmössa på H&M.

Sedan var det tematräning i Linköping. Yippie. Förlåt men jag är inte ett dugg pepp på tema alltså. Jag vill bara få det överstökat. Det är inte ens det att det är jobbigt eller någonting. Men tanken på att fixa med skolarbete överhuvudtaget är så extremt jobbigt!



Nu är jag hemma. Nu vill jag sova. Godnatt

death to the martyrs


the boys are back

Ser på film med Simon, Men in Black. Riktig höjdare! Nej men på riktigt, den är rolig. Fast Will Smith är alltid rolig, typ. Vi har också massor utav chips, även fast min plan var att tona upp mig lite inför scenen. Haha. Beach -09 in my heart!

Så idag var jag i staden med Ida och där spanade jag in en jacka jag ville ha. På stan träffade jag på Mathilda, det är en filur jag inte träffat på länge! Så vi bokade in tisdag veckan efter lovet. Haha, vill du träffa Alex? Sätt dig på väntelistan säger jag bara, för jag har typ aldrig tid. Det är lov och jag har typ en dag utan planer! Och då måste jag plugga!

Nae förfan nu överdriver jag, mina dagar har högst två timmar inplanerade utöver skolan på en vanlig vecka. Så jag är inte upptagen hela dagarna. Jag pluggar aldrig, även fast jag ligger efter i tre arbeten. Fyfan, var försvann den Alex som aldrig lämnade in någonting en timme efter inlämningstiden? Han insåg att skolan är onödig och så satsade han lite mer på andra saker. Roligare saker som ger honom mer nytta.

Haha, vafan pratar jag om? Tillbaka till Ida, iallafall kom Melissa och då fikade vi lite innan vi gick på bio. High School Musical 3! Vilken höjdarfilm! Jag önskar att Anki va där! Det skulle göra bioupplevelsen mycket roligare! Men på riktigt, den filmen är sjukt töntigt men så jävla underhållande! Haha, jag dog av garv, antingen för att det var pinsamt dåligt eller för att det var sjukt kul!

IdaMelissa

"I wouldn't sing with you if my hair was on fire and you were the last bucket of water on earth."


storytelling

Nu lyssnar jag på en randomskiva som Kuya Michael brände till min syster. Den är bra. Hiro är här också, han pussade mig nyss. Han är gullig, speciellt nu när han har en klumpfot, eller okej det är bandage men det ser ändå kul ut. Bandaget är blått.

Jag ska på stan med Ida och Melissa. Det ska bli kul. Jag har inte träffat Melissa på tusen år. Jag håller tummarna för bio, stan stänger ju. Även om jag vill hitta en jacka... Och en utklädnad till Halloween! Jag vet vad jag vill klä ut mig till! Muahahaha!

Igår var jag på fest, det var kul. Några smällar fick man ta men vafan liksom!

Bandaget är blått.

storytelling


duuuht-duht

Idag skulle Geni-Alex få alla rätt på högskoleprovet... Meeeen istället glömmer jag bort att det är lördag och så missar jag 7.02 tåget! Planen var att ta 7.22 tåget, men det finns tyvärr inte ett sådant tåg. Tack Gud liksom! Det första jag tänker är - YESS! Jag slipper sitta och göra ett prov i åtta timmar!* Samtidigt som jag tänker - FAAN! Trehundrafemtio kronor i sjön!

Som tur är har man en stor familj med en syster som bor och är förlovad med en kille som har körkort! Så jag ringer sju på morgonen och väcker Rosén-Tallquist sällskapet och frågar jättesnällt om skjuts. Tack Daniel liksom! Jättesnällt av honom, plus att han inte ens lät irriterad, bara glad att få hjälpa till.

Så jag kanske får alla rätt på högskoleprovet ändå!

- Hemma igen och JA! Jag fick alla rätt på högskoleprovet!
Eller inte... Nämen det gick bra, jag fick över hälften rätt åtminstone.
Det gick bäst på engelska läsförståelse, surprise!

Nu ska jag duscha och fixa mig för fest.

*Notera att högskoleprovet är ett frivilligt prov... Jag bara gnäller för gnällandets skull...

pudah-pudah

Ja, jag vetifan! Idag skulle jag städat mitt rum men det är väl klart att jag nördar vid youtube istället. Ett städat rum är så mycket finare än ett stökigt rum. Kanske inte finare men åtminstone mycket mer städat. Det är vad jag tycker. Det är min åsikt när det gäller städning av rum. Nu ska jag försöka skriva en limerick.

korven höll på att rita
men då kom jag för att skita
korven blev from, min tarm blev tom
och hädanefter ska man inte på mig lita

Bästa limericken någonsin, någonsin.

la-di-da


RSS 2.0