Cloverfield


Idag var den mest ovärda dagen på länge.
Höjdpunkter - den här videon och att halv nio ska jag träffa Ira.

Footloose


Jag får inte glömma vad jag gör här.

Chicago

OH MY GOD!
Jag läste massa onödig fakta och helt plötsligt gäspade jag innan jag insåg att texten jag läste om handlade om att man gäspar om man läser om gäspningar!!!!

Fantomen på Operan

Hej hej hej. Jag tittade lite på Grabben i graven bredvid. Ovärd och efterbliven film. Hur irriterad kan man bli på en filmkaraktär? Ungefär lika mycket som man kan bli kär i Edward Cullen. Tjejen i filmen var lika retarded som Sarah Jessica Parker i den där dumma filmen med massa kändisar, den hette någonting med familj eller släkt eller nåt. Efterbliven kommentar av en efterbliven lantistjej om böcker. "Har man läst en har man läst alla."

Jag har diskat, tvättat, dammsugit, bäddat sängen och inhandlat massa nödvändigheter. Vilken duktig pojke jag är. Nästa helg åker jag hem. Jag ska fira mamma och tydligen går melodifestivalen på tv. Det blir säkert skoj. Jag ska på audition på lördag. En kurs i sommar som inte kostar något. Det får vi hoppas på. Vi får väl se om jag tar mig tid till bikramyoga imorgon.

Jag ska försöka ta mig igenom en starwarsfilm och scarface. Vi får väl se hur det går. Michael Moore står på bordet och väntar på mig.

Everything is Illuminated

Idag hade vi Madeleine i modernt och repertoar. Det var jättekul.
Nu kommer randombilder. Utan kronologisk ordning.


Jag skrattade ihjäl mig när jag fick det här på posten. Lite småkul i vardagen.
Förövrigt var det en soffkatalog som inte innehöll något av intresse.


Oskarp bild på fina vänner.


Så långt var mitt hår innan jag klippte mig.
Det gjorde ont när det slog i ögonen på klass.


Limepizza, varför inte?


En Jempa på en Alex.


En Stieg Larsson i frysen.


En besökande bror på bushumör.


En Patte och en dilEmma på Marikas.


Jag fick inte lägga ut den jätteroliga bilden så det fick bli den här något mindre roliga bilden.


Clockwork Orange

Helt sjukt. Helt sjukt. Helt sjukt. Alex, lägg ner! Seriöst!

Det blir säkert en hel massa ovärda blogginlägg i helgen. Jag har åtminstone diskat (det som aldrig hann bli ett diskberg), dammsugit halva rummet, inhandlat diverse tråksaker som toapapper och börjat med tvätten. Det var nyss massa småklipp på MTV2 som lät jättebra och som jag vill lyssna mer på men jag lyssnade inte på vad de hette och mitt spotify har sprungit iväg från min dator så jag hade inte kunnat göra något åt saken i vilket fall. Oj, nog för att blogginlägg kan vara ovärd men det där var en ovärd mening. Den här också.


Nu ska jag förundras över hur snabbt man hinner falla.

Breakfast at Tiffany's

Jag såg Gudfadern idag. Den var inte så tråkig som jag trodde att den skulle vara. Jag kan däremot inte ärligt säga att jag förstår varför den kallas mästerlig. Jag är väl inte pretto eller kultiverad nog. En del scener tyckte jag väldigt mycket om, första scenen, hästscenen, tre av alla tusen dödscener, bråket när hon slår sönder tusen saker och bråket direkt. Jaja, Gudfadern är ingen film jag kommer lägga i min filmsamling. Breakfast at Tiffany's är en film jag hade stora förhoppningar på men jag tyckte inte så värst mycket om den heller. Den var ungefär som Gudfadern - inte som mina förväntningar men jag tog mig igenom filmen utan problem. Haha.



Just nu är jag otroligt uttråkad. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken.
Alltså. Inte just nu, just nu. Jag menar att det är mycket runt omking som är tråkigt.
Förutom improvisationslektionerna.
Eller improvisationsdagis som musikern kallade det. 
I vilket fall är det roligt.

Cry Baby

Mister Sandman, bring me a dream.



Jag tycker om låten fireflies med owl city. Jag tycker inte om balett eller jazz. Idag hade vi båda. På moderna lektionen så pratade vi bara. Jag failade lite med mitt mål att lektionen skulle vara bra. Imorgon är moderna lektionen bra. Imorgon har vi också improvisation. Improvisation är kul.

tuppjuck och psykbryt

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Min bror åker hem ikväll. Vi har ätit fläskfilé, potatisgratäng och avocadosallad. Det var gott, jag är värsta mästerkocken. Vi skulle skriva fem bra saker om oss själva i skolan. Jag skrev att jag är rolig. Jag tycker att jag är rolig. Skolan är lite jobbig just nu. Jag vet inte. Baletten är värst, jag hatar balett. Aa, det är ingen nyhet direkt. Mental träning är också ganska jobbigt. Det är mycket som är jobbigt. Jag har ganska mycket i huvudet  
just nu. Jag kanske borde typ.. rensa luften? Aa, jag vet inte hur jag löser det här men jag måste kunna jobba ordentligt på klasser annars är det så jävla onödigt. Då kan jag lika gärna bo i en sten.

Nu blev det ett gnälligt inlägg. Det var inte meningen. Eller det kanske det var. Skitsamma. Här kommer en väldigt rolig video min bror visade mig.

 

Imorgon är det modernt i B3, det ska gå bra. På baletten är vi nog i B4, jag kan ju försöka att inte titta i spegeln, det går nog bättre då. haha. Kära Madame Morphine har vi efter lunch. Vi kommer nog påbörja ett nytt ämne. Jag hoppas att det inte är nationalekonomi. Statsvetenskap kanske, det är jättetråkigt det med men inte lika tråkigt som nationalekonomi. Sista lektionen är jazz med Jane. Det får ju gå som det går helt enkelt. Här får ni en bild som jag snodde från mediaupdate.se, jag tycker bilden är cool.


Amok

All that jazz

Min bror är på besök. Vi har låst ute varandra båda två. Han var utelåst i åtta timmar. (Sex timmar spenderade han på stan) Han kunde letat reda på mig i skolan men det var han för lat för. Jag blev utelåst över natten. Jag ringde och ringde och ringde. Jag hörde hans telefon låta. Jag hörde tvn som var på och jag hörde hans snarkningar. Som tur var lät Patricia mig sova hos henne. Vi har också tittat på massa filmer. All that jazz, Mumien och Rocky horror picture show.

Igår hade vi jazz och jag fick lite psykbryt. Så himla onödigt. Jane märkte det såklart och alla andra också säkert. Mina piruetter börjar bli bättre, det är ju bra.


2 dagar i paris

Jag är ganska stolt över mig själv. Vi såg på inspelningen från luciaföreställningen. Jag blev förvånad över hur bra jag tyckte att jag var. Det kändes skönt. Ofta så brukar man se inspelningen och tycka att man var dålig men jag tyckte inte det den här gången och det känns jättebra. Vi fick våra omdömen häromdagen. Jag ligger på MVG i både modern dans och improvisation. Det känns jättebra. Det känns också jättebra när folk säger fina, snälla saker utan att behöva det. Då blir jag jätteglad.

Just nu håller jag på att koreografera ett stycke till koreografitävlingen. Det ska heta "men jag är ingen kung".


en personlig svacka


en bild tagen på vinterfrallan av louise

jag tycker att bloggrubriker är hemskt tråkiga men jag har en idé som bara är rolig för mig och ingen annan men det bryr jag mig inte riktigt om

Hejhej. Jag överlevde natten. Jag tror enda anledningen var stekpannan vid sängen. Mördaren kom in och sen såg han/hon stekpannan och tänkte: "shit om alex vaknar nu kommer han döda mig med den där stekpannan!" Så ja, jag lever. Knappt kan man ju tycka. Va? Jo! Jag la stieg larsson i frysen eftersom ella påminde mig om att joey gör det. Det hjälpte lite. Jag blev skitskrej när min mobil lät halv tolv. Då tog jag fram min stekpanna igen. Jag kollade också att stieg larsson var i tryggt förvar i min frys. Fan va knäpp man blir av att bo själv. (nu kanske Agnes tänker; jag är inte knäpp! - och på det svarar jag; jo!)

Jag gick också till frisören idag. Inget riktigt nämnvärt egentligen. Det ser likadant ut fast kortare. Typ. Eller? Jag har gnällt om att klippa mig ett tag nu. Salongen hette Alexander, det var ju ödet. Jag tittade också på sex and the city filmen. Jag är så sjukt patetisk när jag tittar på den. Har redan sett den tusen gånger och skriker varje gång alla fina saker dyker upp. Typ fotosessionen med alla fina klänninger. Det var minst två gånger till men jag minns inte varför. Jag gråter också en massa när jag ser filmen. Jävla tönt säger jag på det! Haha jag kommer ihåg när jag såg filmen med Anki och Zara och de rörde inte en min när jag satt där och grät. Förutom när de såg mig såklart. Då skrattade de. Och ja den här texten har ingen som helst logik men jag har redan förklarat varför i ett annat inlägg för tusen år sedan och orkar inte igen.

Jag vill också påpeka att jag har saker jag vill säga men inte kan säga. Jag har också vissa saker jag vill göra men inte kan heller. Det är bara det att jag egentligen inte vill. Eller jo. Men egentligen inte.

Det är bara det att aa... jag vet inte.

update

Jag tittar på en musikalfilm med jazzlegenden Bob Fosse. My sister Eileen.
Snart börjar den ascool dansscenen! Nu börjar den!
Nu är den slut. Så himla coooool!
Bob Fosse är ascool.

Just nu vill jag ha Sweet Charity i min filmsamling.
Ikväll ska jag se Breakfast at Tiffany's.
Inatt sov jag med en stekpanna vid sängen, ifall någon skulle komma och försöka mörda mig mitt i natten.


update:

Jag läser män som hatar kvinnor. Har snart läst färdigt boken. Den är asläskig och jag önskar att jag inte bodde själv. Någon kommer att komma till mig i natt och mörda mig, jag bara känner det på mig. Why don't I own a baseball bat?! Då hade jag kunnat sovat lugnt iallafall!

en koreografisk idé

Okej, nu har jag tänkt och tänkt.
Och jag har kommit fram till att min koreografiska idé inte finns.
Tänkte att jag ville ha en handling eller en utgångspunkt eller något jävla fan.
Men tyvärr det begränsar bara mitt fria skapande!!!! MOFO!
Så nu gör jag bara ett jävla hopplock av saker jag tycker är fint!
TACK FÖR MIG!

men jag är ingen kung
och de kallade honom trögtänkt
woahwoahwoooaaah


le danse macabre

Av någon helt okänd anledning så vill jag skapa något från le danse macabre.

"Danse Macabre är en senmedeltida allegori om det universella i döden."

"According to the superstition, "Death" appears at midnight every year on Halloween. Death has the power to call forth the dead from their graves to dance for him while he plays his fiddle. His skeletons dance for him until the first break of dawn, when they must return to their graves until the next year."

Om utgångspunkten är en påminnelse om döden, kan jag då porträttera en hyllning till livet?

Vad i livet vill jag porträttera?
De små sakerna i livet som man måste förbereda sig på.
Att bygga upp förväntan.
Över förväntan?
Överskatta.


I've got psychological defense

Jag har börjat lyssna på Laleh igen. Jag tog med mig hennes första skiva hemifrån och den är roligare än hennes andra. Så nu är den i min systers förra skivspelare och spelare laleh nonstop. Jag har också börjat spela Spyro igen men det är inte lika kul. Kom till sista världen på andra spelet och då slutade jag, nu påbörjade jag tredje spelet men det är inte kul alls. Jag hatar när man är känguru och pingvin och apa. Nu är jag iallafall i andra världen och jag tror jag slutar nu. Kanske prövar ape escape? Jag hatar vattenbanor, verkligen hatar, det är inte ens bara i Spyro. I alla spel! Just nu kan jag bara komma på Mario men jag tror inte att jag brukar spela så många andra spel med vattenbanor. Och det måste ju vara på grund av att vattenbanor är så hemska.

Jag önskar att jag visste var första Spyrospelet är någonstans. Det skulle säkert vara kul. Jag har också tittat massor på Neon Genesis Evangelion. Det är kul att titta på. Jag har också kommit halvvägs igenom Män som hatar kvinnor, trodde inte att jag skulle läsa en svensk kriminalroman men så blev det visst. Det kanske jag redan har sagt någon gång? Skitsamma. Näst på tur är breaking dawn. Haha, helt sjuk hur mainstream jag är när det gäller twilight. Jag kan sätta på filmen hur ofta som helst. Den är bara på datorn så ni får gärna köpa filmen till mig och gärna typ extended version om det finns någon sådan!


en gammal bild på mig från sommaren till nian, och nu kanske ni tänker, men vänta..? va inte han tjock? och på det svarar jag jo.

Jag dricker också jättemycket te.. thé.. the... té? Aja, ni vet vad jag menar. Chai dessutom, inte latten alltså bara.. aa ni vet. Jättegott. Hittills är min favorit vitt chai. För er jätteintresserade med anteckningsböckerna framme så har jag dessutom prövat svart chai och grönt chai och någon granatäpplegrejs. Nu har jag rött chai kvar. Sedan är det bara massor utav lady grey och earl grey och allt vad dom heter. Tråkigt te alltså. Det går ju inte an liksom.

Jag tror att jag kan snåla på stålarna den här månaden!! Jag köpte massor paket av soyatacogrej. Kostade bara tjugo kronor. Lägg bara i lite vatten och krossade tomater och så har du tacos! Eller okej inte tacos. Eller vafan jag vet inte vad det heter. Jag tänkte göra tacos utav de hur som haver*. Så nu behöver jag inte köpa så mycket mer den här månaden. Äter ju lunch på skolan så behöver bara betala för mat på lördagar och söndagar. Hehe, neee jag skojjar ju bara.


lagade tortillas på en spanskalektion i... åttan..? aa den där korkade frisyren hade jag i åttan. eller?... nee... hur fan såg jag ut i åttan? det var inte i sexan iallafall och det var inte nian. bra. så nu vet ni! 

Jag borde göra idrottsuppgiften. Den är inte ens svår. Ett a4, 14 punkter, om lumbago, a.k.a. "smärta i ländryggen". Går ju på en kvart säkert. Nu märker jag att jag pratar högt för mig själv. Det är väl inte konstigt om man ber ensam liksom men aa nu gör jag det iallafall. Jimmie var här förut. Vi gjorde ingenting. Han satt med min laptop och jag satt med Spyro. Jimmie var trött så det var kul ändå. Jag vill köpa en soffa och en större tv. Nu började "forgive but not forget". Den är bra tycker jag. Den är liksom skön att lyssna på. Den och det sista spåret. Jag vet inte vad det sista spåret heter men det var på repeat igårkväll. Did you never think that I might not take it anymore?

Det här inlägget blir väldigt långt märker jag nog. Det är dessutom enbart fyllt med ovärd text. Det kan väl vara kul för någon att veta vad jag gör om dagarna. Det är iallafall kul för mig att skriva ner det. Eller jaa, kul och kul, jag kommer nog ha roligast om några månader när jag minns tillbaka till idag och vet vilka roliga dialoger jag hade med mig själv. De kommer nämligen inte ner på bloggen. De går ju så snabbt, jag hinner liksom inte skriva. Jag kanske ska lägga in lite bilder så att det här inlägget blir roligare att läsa?


söt bild på King Julian


* jag har ingen aning om hur man använder det uttrycket, såg kul ut.


but tonight, I don't give a

okej - stockholm
aaa, det är ju bra och dåligt här
men så är det med allt
till exempel är min laptop sjuuukt seg och bloggen lär verkligen inte uppdateras så ofta.
igår va jag med brandemark, jempa och patte
jag wokade hemma hos mig och sen såg vi på film hos patte
idag höll jag på att somna på moderna klassen
och det blev ännu värre på baletten
men det gjorde inte så mycket
sen tog jag en tupplur innan jimmie och jag mötte sofie
hon köpte en snygg väska från michael kors på nk
sen såg vi avatar på bio

okej, avatar
hm.. tyckte verkligen inte att det var något som lockade med den filmen. alla tyckte dock att den var så himla bra och det var den bästa film de sett på länge och blablablaa. okej tänkte jag, då får jag väl se den. till min stora förtret* var platserna till 3Dvisningen typ slut och jag fick nöja mig med vanlig bio. ahaja, fan då tänkte jag. sen så till slut satt vi där och skulle se den - en kvart in i filmen och jag tänkte fortfarande att jag ville hellre se 3D men det släppte sen, skitsamma egentligen. aja, vad tyckte jag om filmen då? jaa, asså... jag hade väl en ganska dålig inställning till filmen men det släppte ganska rejält. jag höll med alla andra, den var väldigt bra. fast vissa saker kunder jag verkligen inte släppa i filmen. typ - åååh originell idé, verkligen, NOT. kändes som om man redan hade sett filmen, flera gånger. eller (SPOILER ALERT**)(?!) när killen med ärren INTE VILLE SLUTA KRIGA!!! man ba, OOOVÄÄÄRT. lägg ner liksom. vvvaaarffööör? det störde jag ihjäl mig på. ville nästan gå ut för det blev så töntigt och ovärt. man ba; aa men det är ju en film så vi måste ju ha någon sorts sista personlig slutstrid blabla och så ska ju nån nästan dö också, annars kan vi ju inte kalla den för amerikansk! och sen tyckte jag att de kunde ha sett mer verkliga ut, ibland kändes det lite fånigt att se en tecknad actionfilm för vuxna. okejokej inte tecknad tecknad men ni fattar. menmen, trots mina irritationsmoment så tyckte jag ändå att det var en bra film. det var jättefina miljöer blabla fina blommor och aliendjur blabla och det där med den läskiga hästsvansen alla hade var lite creepy men cool ändå. jag tyckte om alla blåfolkets reaktioner när allt det hemska hände, det var jättefina scener. aja jag tycker väl i slutändan som alla andra, avatar var en bra film.

nu ska jag helst sova men jag kommer nog försöka läsa lite på män som hatar kvinnor, det är också en sån där grej som alla andra gör och jag vill göra bara för att alla andra gör det. godnatt!

* ja, jag har använt uttrycket rätt!
** säger man ens så?


update: nu plingade patte, jempa och brandemark på! de skulle bara säga hej men de får stå med i dagens blogginlägg ändå.


packilation

jag är en härmapa. men jag ville visa hur långt jag hade kommit med packningen.


jag älskar kakformen, sittunderlaget som kom med ryggsäcken (syns inte i bild) och det faktum att jag tar med mig massa ps2spel (spyro ftw!)

p.s. simon och jag åt myr-choklad. och nu undrar jag om jag använde ftw rätt...

2010-01-05

imorgon åker jag till stockholm.
och nyss hörde jag min syster säga "mycket snö men ingen ficklampa"
fast på finska.

jag kan på spanska - mucho nieve pero ningún linterna
tror jag... men det är säkert rätt

imorgon åker jag till stockholm
för nån vecka sen sa jag att jag inte var redo än
jag undrar om jag är det nu?

jag känner mig alldeles för slö för att kunna dansa
och så ska jag ju ha skrivit om lumbago
eller okej det är ju inte direkt inlämning om en timme
aa, jag har ju faktist läst lite om det
och så har jag ju prov i samhällskunskap om en vecka
där ligger jag ju på ig just nu
hahahahaha, det har aldrig hänt
okej att jag har fått något g här och där i åttan
och kanske i bild i nian
hahaha men aa, jag får väl spela henne i handen eller vafan jimmie säger
känns inte som min grej men aa

funderar på om ett G faktist skulle vara okej
det tror jag
efter dansen vill jag ju ändå jobba med konst
spelar det någon roll om jag har g i samhäll då?

ovärt inlägg, tack för mig norrköping
vi ses om ett par veckor

VERY IMPORTANT MESSAGE!

OM NÅGON HAR LÅNAT FILMEN TUMMELISA (VHS) AV MIG SÅ VILL JAG HA TILLBAKA DEN!
JAG MISSTÄNKER ATT JAG HAR LÅNAT UT DEN TILL NÅGON MEN JAG MINNS INTE VEM!
DET VAR GANSKA LÄNGE SEN, SÅ KAN NI KOLLA NOGA OM NI HAR DEN?

accomplishment of today


update

Vaknade upp typ nu osv osv, skulle ha städat mitt rum och gjort diverse saker osv men tror inte jag orkar det... Känner mig sjuk, febrig, förkyld, exposed osv osv. Nej men seriöst... jag kan ju inte vara sjuk nu. Pass på det liksom. Får ställa in dagen för att aktivt bekämpa denna högst opassande sjukighet osv. Nu blev jag på humör att skriva massa text, lägga in mass bilder, kanske ett youtube-klipp osv osv.



Hittade en huskur som jag prövade en gång, ett tips till dig Angolo MoFo

"Min variant mot förkylning, när den väl slagit ut rejält:
- Några vitlöksklyftor.
- Koncentrerad apelsinjos (för spädning till en liter drickfärdig).
- Pressad citron (motsv ½-1 citron).
- Tabasco, några stänk.
- Ett stort dricksglas, ca ½ liter.

Gör så här:
- Häll apelsinkoncentratet i glaset.
- Skala och hacka vitlöken, lägg i glaset.
- Häll citron och tabasco i glaset.
- Fyll resten av glaset med kallt vatten, rör om!
- Drick i stora klunkar tills glaset är tomt.

Svettas vitlök ett dygn, och sedan är du frisk!"



Stephie och jag i Skottland



En rolig tjej helt enkelt, hon är tydligen mexikan/filippin osv.

Och sen har jag ju kollat runt lite, och läst lite här och där och typ gjort saker och så helt plötsligt ser jag en ... wait for it... HATER! man ba! what the fuck! why the hate?! Har ni sett American History X? (och med "ni" så menar jag ju såklart båda två av mina bloggläsare) Den såg jag häromdagen med meine schwester och den handlar iallafall om typ nazister blabla osv osv. Och sen får ju nazisten i fråga lite insikt och inser att man kommer ingenvart i livet, i karriären, i rännstenen osv, om man bara går omkring och hatar en massa helt i onödan. Man ställer fel frågor osv osv. Det finns helt enkelt inget värde i att gå omkring och hata.

Däremot kan jag personligen tycka att det är okej om man blir irriterad, det får man bli. Det blir jag jätteofta, men man gör såhär: Irritation uppstår - och sen tänker man på den där maya angelou - "If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude." - och sen så gnäller man lite och kanske gör en och annan gest osv och sen så släpper man det och går vidare i livet.

Och nu kanske du tycker att jag beter mig som någon som aldrig blir sur eller arg eller aldrig använder ordet hatar eller inte är ett dugg långsint men det är inte sant, jag är såklart sur, arg och hatfull ibland och jag kan va långsint men aaa, nu äre så som jag säger i vilket fall. Jag minns inte varför jag startade den här diskussionen men aa jag driver ju såklart med just den där hatern för att det är kul, inte för att jag tycker att mister hater gör något som jag aldrig skulle göra. För kom igen, jag är också en hater ibland!

förklaring:

om ni undrar varför jag inte skriver om vad som händer och bara skriver massa bullshit fram och tillbaka, så är det inte för att jag är uttråkad eller för att jag inte gör något roligt. jag fixade en överraskningsfest med zara för angelica idag (igår?) som fyllde nitton igår (iförrgår?) och jag kan egentligen skriva ett jättelångt inlägg om hur kul det var och vad vi gjorde. FÖR VI GJORDE! Och jag hade kul, jättekul. men jag har mer lust till bullshit-serious crap-inlägg

OCH jag funderar på ett videoinlägg. hahahhah skulle va askul

HAHAHAHAHAH PUSSSS PÅÅÅ MIG!


update

Alexander Rosén is feeling a but like an aboriginee-tiger-rudolph-bee-lady gaga-mister tumnus


om jag ändå sitter här och väntar på klockan kan jag väl lika gärna uppdatera bloggen

and there were future reflections on the face and the hands
och hon kan få pärlor och guld



idag ska jag göra julgodis med angelica och zara i oxelbergen, woho!
och så måste jag göra det, det, det, det, det och det!

komplettering - 2009

Jag ville göra en egen lista för det gångna året!

Årets vanligaste känsla: Inte veta var man ska ta vägen (på grund av t.ex. för mycket skratt, för vilse i pannkakan, fel känsla vid fel tillfälle, psykbryt osv osv)
Årets vanligaste gömställe: Under en sten (t.ex. för att man inte vet var man ska ta vägen)
Årets familj: MIN familj, för att de hjälper mig när jag behöver dem och när jag inte behöver dem
Årets kommentar av Patte: EN TILL EN TILL EN KLASSISK!!!
Årets favoritsyssla: dansa & rösta (t.ex. ska vi till höger eller vänster? JAG RÖSTAR VÄNSTER!)

Kom också på att det var iår (eller aa förra året) jag började lyssna på Håkan Hellström!

2010

Vad ska jag hitta på det här året då?
Aa, kanske.. gå i skolan. Aa. Lite i ettan, lite i tvåan.
Jag åker inte till Bryssel nästa vecka men det är nog lika bra.
Annars är nog året ganska öppet.
Planen är väl också att fylla arton och se förra klassens projektarbete.
Det ser jag fram emot!
Sen ska jättemånga vänner ta studenten.

Aa det blir säkert ett bra år!

RSS 2.0