ta ett d

Jag går på moln. Jag är så glad att jag har träffat någon som dig. Du är det vackraste jag sett. Vi dricker te, du tar min hand och säger att du säger att jag är det vackraste du sett. Jag är som ny. Det är helt sjukt att jag har fångat någon som dig. Du är det bästa som har hänt. Vi ser på film och sitter tätt intill varandra. Jag tycker att vi är det bästa som har hänt. Jag blir alldeles stum när jag ser dig. Jag vill bara ha mer av dig. Så fort du ser på mig och jag ser på dig vill jag ha mer av dig. Jag är så kär. Kan inte fatta att det verkligen är sant att jag är din och du är min. Vi går på stan och visar alla att vi tycker om varann, att du är min och jag är din.

Det vore kanske bättre om du inte var på låtsas men jag gillar dig ändå.

Jag kan gå femhundra mil och jag kan gå femhundra till, för om jag går ettusen mil för dig så kan jag få dig dit jag vill. Tycker om dig! Tycker om dig! Tycker om dig! Tycker om dig! Nanananananananananana! Tycker om dig! Tycker om dig! Tycker om dig! Tycker om dig! Nanananananananananana!

"...I was unconditionally and irrevocably in love with him."

"A perfect statue, carved in some unknown stone, smooth like marble, glittering like crystal."

osmidigast i bosnien

hej. twilight är bättre på svenska. tycker jag. mycket finare. jag menar - "twilight" - "om jag kunde drömma". det säger ju sig självt. mycket finare på svenska. och så är de flesta ord mycket finare på svenska.

och jag medger att jag är också osmidig.


I think it might kill me

Hej. idag var det första gången för lite allt möjligt. till exempel något som jag önskade inte hände för sent och något som jag tyckte var fint, men jag får inte säga att det var fint. för då kommer de inte förstå och jag kommer inte att kunna förklara. och jag har märkt att jag tycker om när texten inte har stora bokstäver och när den hänger ihop så som den här gör. jag tycker om när saker är fina. jag tycker också om när saker är mänskliga. jag tycker om dig när du är mänsklig. jag tycker mest om när saker är vackra. så vackra att man måste sluta andas för att verkligen se till att all uppmärksamhet är på det vackra så man verkligen ser hur vackert det är. jag tycker om lustiga texter i fina böcker. jag tänkte skriva den finaste meningen här men jag hittar inte min almanacka som jag hade skrivit texten i. och agnes som sa att man inte skulle behöva en almanacka. så fel hon hade. jag märker också att den här texten är osammanhängande men de flesta utav mina texter är osammanhängande.

vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig. även om jag vet att jag måste glömma dig.

det var en annan fin mening. fast jag tycker att det finns meningar som är fina även om de inte har något med kärlek att göra. det tror jag att det finns många andra som också tycker. jag märker nu att jag bara skriver nonsenstext för att fylla ut inlägget. för att jag tycker att det är fint med mycket text. jag kanske ska visa exakt vad jag vill med inlägget? så att man inte går vilse i allt nonsens. eller inte. för det kanske inte blir lika fint då. då kan jag lika gärna bara skriva ononsens. men då blir allt för uppenbart. jag tycker om dig för att du är du och ingen annan. jag tycker att det känns bra att berätta om problem för vänner och så kan de hjälpa dig att rensa tankarna och frågorna i huvudet.

jag är kär i en ängel.

det är ganska mycket kärlekstrams just nu. mycket joakim & joel -mer av dig, jason mraz - if it kills me och håkan. kära, kära håkan. jag glömde nästan håkan. men nu har jag påminnt mig själv om håkan. det är för att jag inte kan ladda min mp3. jag har inte haft mp3 sen jag var i norrköping sist. knäppt. jag klarar mig ju helfint utan den, precis som jag brukade leva mitt liv innan mp3. där slingrade jag mig ur förklaringen om kärlekstramset rätt bra! anledningen till att jag inte vill förklara det är för att det inte finns något att förklara. vi tittade på uppdansningen idag. jag såg mycket mer balettig ut än vad jag förväntade mig. vet inte vad jag tycker om det. har fortfarande sicklade fötter. skäms över det. men det är inte lika sicklat som bilden från skottland. det jag skulle säga var iallafall att det inte är tiptop i skolan, men det är inte riktigt skit. men man blir fortfarande frustrerad, jag tror inte att den känslan någonsin försvinner. då blir det lite lättare om man omger sig själv med fina saker. istället för ledsna saker som man bara gråter mer av.

det gör ont att veta. lika ont att undra.

det räcker nog med text för idag. det här inlägget blir nog jättefint. men jag tror att min blogg börjar bli redo för några ändringar. men jag förstår ju inte hur man gör. jag vill att den ska vara bredare. och ha en header. men jag fattar ju ingenting. stackars mig, eller stackars min blogg. annars tycker jag att det börjar bli fint härinne. väldigt värt att gå tillbaka och läsa om tidigare känslostämningar. jag borde skriva lika detaljer som nu, då blir det roligare för mig att läsa. lite betoning på mig i den förra meningen. för min blogg är inte riktigt till för andra, den är mest till för mig. inte för att jag tycker att det är fel att andra läser den, men jag fattar inte vad som skulle vara intressant här. om man inte känner mig förstås, för jag läser ju faktist andra personers bloggar, men bara folk jag känner. och knivlisa såklart. jag funderar fortfarande på vad jag ska göra om jag skulle se knivlisa. jag tänker mig att jag springer fram och frågar om hon är knivlisa och om hon svarar ja så vill jag ta en bild. därför är alltid kameran i min väska. och sen vill jag att hon skriver om mig i sin blogg. inte som att hon skulle länka mig, det behöver hon inte. bara nämna att en trogen läsare ville fota henne. och så vet jag att det är jag även fast att hon inte behöver säga det. det här stycket blev konstigt. jag avslutar med en fin bild.


I will find a way to you if it kills me

Hittade en rolig text jag hade skrivit i nian: "Men på den tiden då man bodde i olika socknar (föregångare till kommuner) så hjälpte de små byarna fattigfolket, det kallades fattigvård, som den nutida socialpolitiken. Man hade en fattigstuga där alla fattiga bodde tillsammans, men inte bara fattiga, utan också handikappade, äldre människor som inte kunde klara sig själva, föräldralösa barn, psykiskt sjuka och andra knäppskallar, som schizos och utlänningar."

Hahahahahahah. Jag fick inte värdering på det arbetet!

Förresten så mår min kropp inte bra just nu. Jag är jättestel. Jag har jättemycket träningsvärk i nacke, rygg och armar. Jag är förkyld. Jag har ont i ryggen. Danslektioner går väl sisådär just nu. Vi hade uppdansning i balett idag. Det gick som det gick. Vissa tyckte tydligen att det var viktigare för dem. Isånna fall var det nog inte viktigt för mig. Planerar på att stanna i basgruppen, tror att Kerstin har samma plan.

när jag tänker på det så är du bättre än mig

never make you run for cover even if they want us too

hej. jag är lite halvdan just nu.
för många frågor från fel håll och vid fel tidpunkt.
botvid kommer och går, oundvikligt.
jag tror inte att det kommer att gå på något annat sätt.
men jag har det bra egentligen, tror jag.
bättre än vad jag skulle kunna ha någon annanstans.

jag har köpt julpynt;
en adventsljusstake, en adventstrappa, en julstjärna och fönsterdekorationer.
jag får klara mig utan julgardiner iår, iallafall i sthlm.
jag älskar adventstrappor. ska bli kul när jag städar och sätter upp allt i helgen.
tänkte baka lite också. första advent på söndag.

och sen har jag kommit fram till att jag nog är bisexuell ändå.

flightless bird

- are you alright?
- yes
- ...But not really?
- no
- is it something you want to talk about?
- no
- are you frustrated with yourself?
- yes
- you don't have to punish youself too hard

hej



jag tycker om att dansa

hej

jag har mycket jag vill säga, det är mycket jag känner och tänker som på något sätt måste ut. det blir väl att leka mojje på nästa improvisationsövning, funderar starkt på att köra mer av dej koreografin. imorgon skulle vi tydligen vara på scenen, kul? vet inte, eller jo, vi ska ju pröva stinas stycke på riktigt. det blir kul. igår var jag på en föreställning som hette pacing in vaudeville, den var bra och jag tyckte jag var modig som gick dit själv. nu har jag kommit över nån sorts tröskel, kanske ska se dali utställningen själv också? ingen som är pepp på att gå dit med mig. det kanske inte är fel på mina aktiviteter? det är väl jag som har blivit frånstötande. haha, ja det måste vara svaret. idag var också en rolig franskalektion, madame gabryonsmuluhsisahpe har bestämt sig för att bara prata franska, då kan saker bli lite komiska. jag vill nog fortsätta läsa franska, ska jag ta några kvällskurser kanske?

Jag har läst "om jag kunde drömma". Det var en dålig idé. Den är för fin. Jag är så mainstream men vem fan bryr sig? Jag var tvungen att ta pauser från boken när den blev för fin. Det tar lite tid att få det fina att verkligen sjunka in. Ibland håller man andan när man läser den boken, för den är så fin. Sen börjar det hända massa saker och det kunde lika gärna inte vara där. Boken är finast när den bara handlar om hur kära de är. Jag vill också vara kär, känner att just nu vore det bra att ha en någon. Eller kanske inte, mest bara någon man litar på till hundra procent och som finns nära och som känner av när man behöver en kram och som jag kan berätta alla mina hemligheter för och som tar mig på allvar när jag säger att du är fin och som vill vara med mig utan att behöva fylla det tysta med tomma ord.

jag vill berätta om en vinterfralla. den var jätterolig. härligaste minnet av att vara på scen är från första frallan, blev något utav en upprepning när jag kom ut på scen och publiken reagerade som de gjorde. men det är inte det bästa med frallan. det bästa med frallan är att få vara med fu:are. De är mysiga. Mina systrar var där och min äldsta syster tog med sig sin man och deras barn. De är fyra personer jag saknar väldigt mycket. Jag blev jätteglad av att de kom till vinterfrallan. Många sa fina ord om jimmies och mitt stycke, tack, jag tyckte själv att den blev fin faktist. Emma och Jonna var konferencierer, de var sådär roliga som bara emma och jonna kan vara och de hade förberett ett litet extra omnämnande av jimmie och mig för att vi var tillbaka. Det känns bra att folk tar det på det sättet och inte ser mig som en snobbjävel som tror att han är något. Spelar ingen roll hur bra dansare jag blir, grunden fick jag på fu. Skitsamma om Kerstin lär om mig från början, jag lärde mig vad dans är på fu. På något sätt har jag alltid tänkt på mitt liv just nu som en grej jag måste göra just nu för att jag måste dansa just nu. Sedan när jag har dansat tills jag vill dansa lite mindre så vill jag nog komma tillbaka hem till östergötland och folkuniversitetet och kanske jobba som danslärare där. Det låter som en bra plan. Vi får hoppas att de söker danslärare när jag är redo att göra det.

Jag blir glad av linköping. Imorgon vill jag jobba hårt.

Är det bara jag som stör mig på att jag måste ha punkter överallt? Utan att jag på ett konsekvent sätt använder mig av stora och små bokstäver? Jag skyller på estetik men jag ser säkert bara dum ut.


ROLIGASTE EVER!


robert lenart


nån sorts mental uppdatering

jag förberedde mig för andra bra-veckan. men baletten är i b4 den här veckan. idag gick inte baletten sådär jättebra, eller jo kanske. men det kändes inte så bra. kerstin tyckte mina ben var väldigt bra för det mesta. förvisso är det andra delen av kroppen jag har problem med.

för de väldigt engagerade: mitt problem med sicklade fötter försvinner mer och mer. mina fötter har blivit jävligt mycket starkare!

och jag har kommit fram till att sthlm är många saker. kul, lärorikt, blabla, stärkande blabla. men det är inte mysigt här.

jag läste johannas blogg, förövrigt den mysigaste bloggen någonsin! (julia larsson, skärp dig! mer uppdateringar!) och ja den är ju mysig. linköping är mysigt. hemmafester hos emeli i åbylund är mysigt. att titta på när anki ser rolig ut när hon sover bredvid sara på tåget är mysigt. sagateatern är mysig. ettan, tvåan och fyran är mysiga. följande dialog med min fru är höjden av mysighet;
- Vill du ha en kram?
- Aa *ser söt ut*
- Kom då! *kraaaaam*

jag är också kär i låten "if it kills me" med jason mraz jag tror jag börjar behöva någon eller något mer

bästa reklamen på länge. den gör mig till en stolt comhemkund!


Oidipus + modern dans = ?

hahahhahaha
oj va jag skratta när jag skrev rubriken
jag är nog lite trött

iallafall så tänkte jag nämna lite en föreställning jag såg idag. den hette Black Biist och det var göteborgsoperan som hade blivit koreograferade av någon belgisk koreograf som hette någonting med många v:n i. den var iallafall baserad på oidipusdramat. (snubbe som blir tillsagd av ett orakel att han kommer döda sin far och gifta sig med sin mor, sen gör de massa saker för att hindra det men det händer ändå, FAIL) jag gick därifrån och tänkte att det var det sämsta och sjukaste jag någonsin har sett. men just nu har jag bytt åsikt helt. dansen var onekligen asgrym (förutom den konstiga skiten när de typ hade fest eller något), fast jag skulle vilja ha sett mer dans och som var mer sammanhängande med handlingen. övergångarna från teater och dans blev lite blaj. jag tyckte att det var jättekonstigt att talet var så himla dramatiskt och överdrivet, det tyckte jag inte alls om. och inte heller de flesta scenkläderna, det mesta hindrade dansen att se så bra ut som det faktist var. så scenkläderna och det teatraliska tyckte jag inte alls om. annars så var den väldigt ofta helt sjuk och just då tyckte jag inte om det men när jag tänker efter - varför skulle jag inte tycka om att den var helt sjuk?! och nu när jag tänker efter så var den flygande motorcykelkillen och den jättestora gubben ganska lustiga och inte alls dåliga inslag. jag kommer ihåg att jag tänkte att jag hade sagt till mina elever att modern dans är gränslöst, samtidigt som jag tänkte - men det här är inte okej. men nu i efterhand - varför inte?

hahah den där texten märkte jag nu är helt obegriplig. jag orkar inte ens läsa igenom för att se om det var logiskt. äsch, läs inte texten den är ändå helknäpp.

jag kom fram till i slutändan att jag mycket hellre skulle ha sett Black Biist än en klassisk balettföreställning.
klassisk balett är tråkigt. föreställningen Black Biist var det inte.

Ajuste jag såg också en föreställning av unga danskompaniet,
den hade tre delar.
jag tyckte om de första två
men jag tyckte bäst om den första

jag blir lite glad för det känns inte så långt bort.
jag tänker bli MINST så bra om inte bättre


höst


Brandemark, Patte och Jempan utbildar sig för närvarande på Kungliga Svenska Balettskolan.
De ska bli yrkesdansare.

start spreading the news

Idag hade jag världens träningsvärk.
Men det funkade ändå.

Efter min tupplur efter lunch så trodde gjorde det väääldigt ont.
Då fick jag Jimmie att massera mig.
(Y)

Men det är bra ont, så det är bra.
Det är på topp just nu asså!

Jag lagade nån sorts mat idag, den var INTE god.
Får väl hitta på något nytt imorgon...

Mina filmer kom idag också.
All that jazz, in bed with madonna,
rocky horror picture show, the pajama game,
my sister eileen och rules of attraction.
Jag såg lite på all that jazz, är den verkligen en musikal?
Men pajama game såg jag också lite på, den var bra (Y)

I'm not at all in love, not I!

DET ÄR BÖRJAN PÅ VECKAN, DET ÄR DAGS FÖR TISDAGSMYYYYYS!

Hejhej, oroa er inte för mig.
Idag var en bra dag. En väldigt bra dag.
En så bra dag att jag skulle säga att det var bland den bästa hittills häruppe i sthlm!

Moderna dansklassen gick asbra!
Idag fick vi pröva kullerbyttor, oooooh..
Haha, nej men kroppen kändes ovanligt igång idag.
Balettklassen gick också bra, eller ja de kändes bra.
Det är ju trots allt det viktigaste!
Sen var det vanliga saker som lunch och anatomilektion.
Jag tror minsann att jag var ovanligt inspirerad idag!
Efter anatomilektionen tog jag en tupplur.
Sen var det dags för styrketräning, woho!
Efter styrketräningen så stretchade jag lite,
innan jag följde Ruffe, Patte och Jempans exempel - och tog en till tupplur.
Sen gick jag hem och åt lax och lyssnade på lykke li.

Kan det bli bättre?

Nu är jag sådär härligt trött i kroppen och jag vet att jag inte kommer vilja gå upp imorgon.
Så därför stänger jag av datorn innan jag hinner stava till anilinkz.com eller youtube.

btw, så tror jag att mina filmer jag beställde kommer imorgon
All that jazz, Rocky Horror Picture Show, Pajama Game, Rules of Attraction och nån mer film...
För de som inte vet så är All that jazz, Pajama Game och den där unknown filmen som jag inte minns - regisserade av Bob Fosse! Wooohoo! En skön kille helt enkelt.

humor?



2:50 är så sjukt roligt att jag nästan kissar på mig.
Utan att vara kissnödig.


Emma kontrade dock med denna:
 

lalaaalala

nu är det november
jag sitter och tittar på white nights
mikhail <3

ska bli kul att dansa på måndag
patricia var här nyss
en liten pratstund om allt och alla

nu är det någon tuff mandans
med george och mikhail
haha jag ville göra narr av den men den är så bra!
hahha de är astuffa, på riktigt!!!

RSS 2.0